Om oss

LogiPlan föddes ur ett samarbete mellan bygglogistik och datavetenskap

LogiPlan grundades av specialister som dagligen arbetar med logistik i komplexa byggprojekt och datavetenskapsproffs som byggt IT tjänster och produkter under hela karriären. Vi har involverat de bästa proffsen från båda världar från dag ett. Vi känner till de smärtor som finns i varje roll i byggleveranskedjan.

Om oss
 • 200+företag använder våra tjänster
 • 20 000+planerade leveranser assisterade
 • 3 500+resursbokningar

Vårt uppdrag

Revolutionera byggandet med innovativa digitala verktyg och kommunikationsverktyg som förbättrar arbetsmiljön, sänker kostnaderna dramatiskt och hjälper miljön.

Vår vision

Utveckla innovativa tjänster och produkter inom bygglogistik- och leveranskedjehantering som är betydligt överlägsna alla tidigare utvecklade när det gäller kvalitet och effektivitet.

Våra värderingar

Vi värdesätter långsiktigt engagemang till nytta för människor och företag som är involverade i bygg- och leverantörskedjan med det gemensamma målet att erbjuda en effektiv industri för miljön och kunden.

Vi föredrar att förbli oberoende från alla stora entreprenörer, leverantörer eller tillverkare för att ge lika service till alla företag och personer som arbetar med ett byggprojekt.

Vi utvecklar endast tjänster och produkter av högsta kvalitet med tillämpning av bästa branschpraxis och involverar de bästa specialisterna inom ramen för långsiktiga mål.

Vi vill att branschen ska vara effektiv längs hela leveranskedjan istället för att bara gynna en viss del av den.

Vi föredrar samarbete framför hård konkurrens då vi värdesätter att fokusera på det vi är bäst på.

Redo att prata?
Kontakta oss!

Kontakta oss för att få en bättre förståelse för hur LogiPlan kan hjälpa ditt nästa projekt.

Vårt team

Abdinasir Osman
CEO, Grundare

Abdinasir har mångårig kompetens med verksamhetsutveckling och genomförande av logistiktjänster för komplexa projekt inom byggbranschen. Styrkorna ligger i att sy ihop många olika aktörer och implementera innovativa lösningar som ger projekten goda förutsättningar för en effektivare produktion. Abdinasir brinner även för visuell planering och, där Logiplan är ett resultat av erfarenheten från byggarbetsplatserna.

Abdinasir Osman

Armin Burazerovic
Lead Developer, Grundare

Armin har en bakgrund från den offentliga sektorn inom it-branchen. Har både varit anställd och konsult. Armin har jobbat ungefär 10 år med programmering i både backend och frontend. På fritiden gillar Armin även att hålla på med nya tekniker som IOT och programmering av små kretsar. På Logiplan ansvarar Armin som Lead Developer för att genomföra och säkerhetsställa att systemet och koden som skrivs görs på ett sådant sätt så att tekniska och säkerhetsmässiga krav uppfylls.

Armin Burazerovic

Jihad Ghaziri
Growth Manager

Jihad har en bakgrund från logistik i byggbranschen, både som logistikkonsult i stora byggprojekt och senast som logistikchef. Akademiskt sett har Jihad en civilingenjörsexamen inom väg- och vattenbyggnad från Chalmers Tekniska Högskolan. På LogiPlan ansvarar Jihad för affärsutveckling och tillväxt.

Jihad Ghaziri

Mohamed Osman
Executive Vice-President, Grundare

Mohamed Osman är en nyfiken, driven och initiativrik konsult och intraprenör. Mohamed har jobbat som it konsult i huvudsakligen inom test, agil ledning och kravställning sedan 2008. Både inom privata och offentliga sektorn. Han har varit med och grundat företag inom IT-tjänster, coaching och ledarskap, restaurang och socialt entreprenörskap.

Mohamed Osman

Slava Ceornea
CTO, Grundare

Slava har över 15 år erfarenhet av att bygga komplexa elektroniska tjänster. Han hade börjat som utvecklare, sedan jobbat med att leda projekt och bygga IT tjänster och produkter. Hnr har varit fokuserat på att skapa innovation och produkter av högsta kvalite. LogiPlan är ett projekt där han använder sin kunskap inom molnbaserade tjänster kombinerat med det senaste inom UX/UI design för att skapa en tjänst som överträffar betydligt nuvarande system. Slava är passionerad över Deep Learning och AI just nu.

Slava Ceornea

Vi arbetar hårt med innovation. Våra kunder hjälper oss att utveckla den till den enkelheten som fungerar.

 • Alejandra Sundberg

  Alejandra Sundberg

  Byggledare,
  Projekt Life City, Stockholm

  LogiPlan är ett väldigt bra verktyg som hjälper mig att ha koll på entreprenörernas planering och som har besparat mig tid. Jag använder webappen på storskärm för att planera och mobilabppen för att kolla status på mina entreprenörers leveranser när jag är på språng.
 • Karl-Johan Roihjert

  Karl-Johan Roihjert

  Produktionschef,
  Project Life City, Stockholm

  Genom LogiPlan ser vi att våra entreprenörer lär sig av varandra. Ser dem att en entreprenör bokar leverans på en speciell tid för att det är gynnsamt och det går snabbare följer nästa entreprenör efter.
 • Michael Frisk Guldplatz

  Michael Frisk Guldplatz

  Produktionschef,
  Project Katarinahuset, Stockholm

  LogiPlan är utvecklad av byggare för byggare och det märks i funktionerna som finns. De bjuder även in beställaren till att vara med att påverka, och de idéer vi haft har implementerats snabbt. Till exempel kan chauffören själv öppna grindarna under den inbokade tiden vilket är tidsbesparande då vi slipper springa ner och öppna.

Över 200 företag använder vår tjänst

 • 10Pre-Zero
 • 1Atrium
 • 2Cramo
 • 3NCC
 • 4Beijer
 • 5Ahlsell
 • 6In3prenor
 • 7Ragn-Sells
 • 8Stena
 • 9Skanska

Boka demo

Boka demo för att få en bättre förståelse för hur vi kan hjälpa ditt företag jobba mer effektivt med bygglogistik.